Strandbäckens Häst&Hälsa

Chakra-balansering och healing - sker främst på distans. Hästar kan behandlas på plats och då tillkommer reseersättning.

Djuren är till följd av sin överlevnads-instinkt känsliga för energier och särskilt mottagliga för energi-behandlingar. Genom att balansera upp energier är det möjligt för djuret att aktivera sin egen läkningsförmåga och läka ut fysiska sjukdomar, beteendestörningar och trauman.

Chakra-balansering är en energi-behandling som balanserar flödet i chakra-systemet och löser upp blockeringar som kan orsaka fysisk sjukdom och känslomässig ohälsa hos ditt djur. Används med fördel i förebyggande syfte.

Healing kan riktas mot ett specifikt problem-område men är en intelligent energi som följer kroppens prioriterings-ordning, dvs. orsaken till problemet.

För att uppnå bestående läkning krävs ofta flera behandlingar och djuret ska vara i lugn och ro under och efter behandlingen. Ibland uppträder en förstagångsförsämring och djuret kan då bli sämre innan det blir bättre. Healingen jobbar i kroppen 4-5 dagar och når sin peak efter ca:12 timmar. Viktigt att ditt djur har tillgång till vatten då healingen frigör blockeringar och stagnerad energi som ska sköljas ut ur kroppen. Tänk alltså på att djuret då behöver kissa mer och  ge det möjlighet till detta.


Pris: 750 kr